ABOUT US

34_koong

We Are Specialized In
Thai Food

WELLCOM TO RESTAURANT

In ons restaurant zijn we gespecialiseerd in Thais eten en zijn we trots op onze kennis van deze keuken. De Thaise keuken staat bekend om haar pittige en smaakvolle gerechten en wij hebben ons gespecialiseerd in het creëren van de perfecte pikante smaken in onze gerechten. Onze selectie van kruiden en specerijen wordt gebruikt om elk gerecht te voorzien van de juiste balans qua smaken, van de klassieke Pad Thai tot de beroemde Tom Yum soep. Ook kunnen we het niveau van pittigheid aanpassen aan jouw smaak en voorkeur, of je nu houdt van een mild of pittig gerecht. Of je nu wel of niet van pittig houdt, we nodigen je graag uit om ons restaurant te bezoeken en de unieke smaken van de Thaise keuken te ervaren.

WHY CHOOSE US

SOME OF OUR FEATURE

demo-attachment-1065-grrrf

Bestel online

Thuisbezorg.nl bezorgt gerechten in het centrum van Alkmaar en omgeving binnen ongeveer 30 minuten. Het eten is lekker en wordt goed bezorgd! U kunt ook direct via onze website bestellen. Betalen bij aflevering kan met pin of contant.

demo-attachment-1022-v

EXPERT CHEF

Thai restaurant. De Thaise keuken staat bekend om zijn unieke mix van smaken, kleuren en aroma's. Getalenteerde Thaise koks gebruiken lokale ingrediënten om een ​​balans te creëren van zoete, zure, zoute en pittige smaken. Hun doel is om de eetervaring onvergetelijk te maken, wat ze doen in verschillende omgevingen.

demo-attachment-1066-k.l

AWESOME RECIPE

De Thaise keuken is divers en smaakvol met populaire gerechten zoals Tom Yum soep, Pad Thai en groene Thaise curry. Het kenmerkt zich door verse kruiden, specerijen en ingrediënten zoals garnalen, citroengras, chili, vissaus, kokosmelk, koriander, basilicum en munt, waardoor het een hit is bij alle smaakpapillen.

RESTAURANT FANATICS

It's The Restaurant You'Ve
Always Dreamed Of